Дидактичний комікс на звітній студентській конференції

9 квітня на Звітній студентській науковій конференції студенткою 2 курсу Катериною Грищук було представлено результати її роботи в Проблемній групі з Методики викладання суспільно-гуманітарних дисциплін у вигляді розробленого коміксу-біографії (під керівництвом асистента кафедри всесвітньої історії, завідувача навчальної лабораторії “Дидактика історії” Ірини Пігович ).

Комікс присвячено 160-й річниці від Дня народження Ольги Кобилянської – відомої української письменниці-модерністки та громадської діячки з Буковини. Він містить 20 кадрів, кожен з яких складається з теми, зображення та короткого змісту. На багатьох кадрах наведено цитати з автобіографії О. Кобилянської, що робить навчальний комікс ще цікавішим та ефективнішим як  на уроках історії, так і під час проведення позакласних заходів. Також це чудовий спосіб зробити інтегровані уроки більш захоплюючими та яскравішими.

Ознайомитись з навчальним коміксом “Голос юності, ехо рівності” (автор Катерина Грищук) можна у навчальній лабораторії “Дидактика історії”. Наукові тези подано до студентського збірника факультету.