ЗВІТНА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ НА ІСТОРИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ К-ПНУ ІМЕНІ ІВАНА ОГІЄНКА

9 квітня на історичному факультеті відбулася наукова конференція студентів та магістрантів за підсумками науково-дослідної роботи у 2023-2024 навчальному році. Заявки на участь у цьому науковому заході надіслав 171 юний дослідник. Вони працювали у підсекціях археології, давньої, середньовічної та нової історії України, історії України ХІХ – початку ХХ ст., новітньої історії України, всесвітньої історії, військової історії, джерелознавства та історіографії, конституційного, трудового та кримінального права, цивільного та сімейного права, методики викладання історії та правознавства, політології, філософії. До участі у конференції запросили і учнів шкіл міста, які були учасниками І етапу конкурсу-захисту наукових робіт МАН України.

  • Керівником підсекції всесвітньої історії був кандидат історичних наук, доцент Ігор Опря. Секретарем даної підсекції обрано студента 1 курсу магістратури історичного факультету Богдана Філіпчука. 

  • Керівником підсекції методики викладання історії та правознавства був Іван Боровець. Секретарем обрано студента 1 курсу магістратури історичного факультету Анатолія Добровольського.

За підсумками конференції буде видано загальноуніверситетський збірник наукових тез, а також факультетський збірник.