Інструктивна нарада з питань практики для студентів 4 курсу

Для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності 014 Середня освіта (Історія) за ОП Середня освіта (Історія) та ОП Середня освіта (Історія та правознавство) другий семестр 2023–2024 н. р. розпочався з реалізації практичної складової навчального плану, зокрема виробничої педагогічної практики.

22 січня 2024 р. відбулася інструктивна нарада з питань практики. Здобувачі вищої освіти були ознайомлені з основними її завданнями: застосування на практиці отриманих теоретичних знань з історії України,  всесвітньої історії, методики викладання історії, педагогіки й психології, а також формування професійно-педагогічних умінь і навичок вчителя історії та класного керівника.

У виступах факультетського керівника практики та керівників практики від кафедр було детально звернуто увагу на перелік завдань з фаху, педагогіки й психології, алгоритм й особливості їх виконання, оформлення та своєчасну здачу документації з педпрактики для її перевірки. Також було проведено інструктаж з охорони праці та безпеки життєдіяльності.