Співпраця з Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника

12 січня 2024 р. доцент кафедри всесвітньої історії Ігор Опря у якості офіційного опонента прийняв участь у захисті дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 03 Гуманітарні науки за спеціальністю 032 Історія та археологія.

Захист відбувся у спеціалізованій вченій раді ДФ 20 051.077 Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (м. Івано‑Франківськ).

Тема роботи: «Товариство Ісуса у Львівській архідієцезії 1852 – 1914 рр.: релігійно-культурна та суспільно-харитативна діяльність».

Здобувач: Андрій Петраш.

Науковий керівник: Олег Жерноклеєв – доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри всесвітньої історії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Захист відбувся на високому науковому та організаційному рівні. Здобувач показав глибокі знання з теми, вправність у презентації отриманих висновків, вміння вести дискусію та відстоювати свою позицію. Тож усі члени спеціалізованої вченої ради проголосували за присудження здобувачу наукового ступеня доктора філософії.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника.