Колективна екскурсія по Старому місту

18 вересня 2023 р. студенти 1 курсу історичного факультету спеціальностей 014 Середня освіта (Історія), 014 Середня освіта (Історія та правознавство) та 032 Історія та археологія були залучені до колективної екскурсії по Старому місту для студентів перших курсів Кам’янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка. Від кафедри всесвітньої історії студентів супроводжували доценти Опря І.А. та Боровець І.І.

Студенти були поділені на групи за факультетами, за кожною з яких закріплено екскурсовода від Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника. Після оглядової екскурсії студентам запропонували змагання у вигляді квесту – знайти та сфотографуватися на фоні тих, чи інших цікавих місць Старого Кам’янця. Тож для успішного проходження квесту потрібно було мати базові знання з історії міста, а також бути уважним під час екскурсії, де містились деякі підказки, а головне – виявляти злагодженість у роботі колективу.

Студенти історичного факультету показали себе з найкращої сторони: виконали усі завдання та отримали масу позитиву. Участь у заході стала важливим «камінчиком» у фундаменті майбутньої «будівлі» дружнього колективу студентів-істориків Кам’янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка.