Науково-методичний семінар: «Актуальні проблеми навчання суспільствознавчих дисциплін в закладі загальної середньої освіти: досвід, підходи та перспективи»

29 березня на базі Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка в межах співпраці із Центром професійного розвитку педагогічних працівників Кам’янець-Подільської міської ради відбувся науково-методичний семінар для вчителів суспільних дисциплін закладів освіти Кам’янець-Подільської територіальної громади на тему: «Актуальні проблеми навчання суспільствознавчих дисциплін в закладі загальної середньої освіти: досвід, підходи та перспективи».

Із вітальним словом до учасників зустрічі звернувся кандидат історичних наук, доцент, перший проректор Володимир Дубінський.

Завідувач навчальної лабораторії «Дидактика історії», асистент кафедри всесвітньої історії Ірина Пігович поділилась своїми напрацюваннями з теми «Штучний інтелект як інноваційний інструмент для підвищення ефективності навчання історії в школі».

Із темою «Війна в Україні та її вплив на світову політику» ознайомила присутніх кандидат політичних наук, викладач кафедри політології та філософії Леся Руда.

За підсумками семінару учасники отримали сертифікати.

Сподіваємось на подальшу співпрацю!