ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ І ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ ТА ЙОГО НАУКОВОГО КЕРІВНИКА!

Відповідно до наказу № 122 від 20.11.2023 р., Управлінням освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради 09-11 січня 2024 року було проведено І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Кам’янець-Подільського НТУ на базі Кам’янець-Подільського ліцею №17 (1 день – заочне оцінювання дослідницьких проектів, 2 день – поcтерний захист та 3 день – наукова конференція).

Перше місце у підсекції історичного краєзнавства конкурсного-захисту МАН отримала робота учня 10 класу Кам’янець-Подільського ліцею №7 Максима ЛОМАГИ. Тема роботи: «НАУКОВІ ОСЕРЕДКИ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ВИШУ (1919-1930 РР.): СТВОРЕННЯ, ДІЯЛЬНІСТЬ ТА РЕОРГАНІЗАЦІЯ». Науковий керівник –  Діана ЯБЛОНСЬКА, доктор філософії в галузі історії (PhD), асистент кафедри всесвітньої історії Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Також, відповідно до наказу Управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради «Про підсумки проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у 2023-2024 навчальному році» від 15.01.2024 р. № 8, робота ввійшла до числа тих, які набрали найбільшу кількість балів (90 і більше із 100 можливих).

Вітаємо переможця та його наукового керівника із таким досягненням та бажаємо успіхів у наступному етапі захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України!

З повагою, кафедра всесвітньої історії!