Засідання кафедри

5 травня 2021 року о 14.15 відбулося дистанційне засідання кафедри всесвітньої історії на платформі Google Meet. В результаті чого:

  1. Ухвалили стан навчально-методичного забезпечення навчальних дисциплін «Основи наукових досліджень» та «Вступ до спеціальності» як задовільний. Рекомендовано до навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень» внести окремий модуль присвячений проблемам академічної доброчесності викладачів і студентів.
  2. Старший викладач Юга О.А. чітко визначив особливості дистанційної роботи в умовах карантину, відзначив наявність різних форм її проведення, звернув увагу на проведений тиждень історичного факультету у профорієнтаційній роботі й окреслив шляхи вдосконалення.
  3. У доповіді Степанков В.С. визначив особливості організації освітнього процесу і підкреслив необхідність як колективу кафедри, так і кожному науково-педагогічному працівнику ураховувати отриманий досвід в умовах річного карантину для поліпшення освітнього процесу.
  4. Члени кафедри дотримуються інструктивних вимог з охорони праці на робочому місці і з питань пожежної безпеки.
  5. Пігович І.О. виступила з доповіддю щодо актуальної інформації про функціонування кафедри на її сайті. Також було визначено шляхи вдосконалення цього процесу.
  6. Кафедра схвалила запропоновану тему докторської дисертації Юги О.А. «Політична культура еліти Речі Посполитої у 1648–1696 рр.».