Засідання кафедри

24 квітня 2024 р. о 13.30 відбулося засідання кафедри №5 з таким порядком денним:

  1. Звіти магістрантів про стан виконання ними кваліфікаційних робіт (доповідають магістранти та їх наукові керівники).
  2. Про наслідки проходження студентами IV курсу і магістрантами І курсу виробничої педагогічної практики у школах міста: здобутки, проблеми й шляхи їх розв’язання (доповідає ст. викл. Юга О.А.).
  3. Стан виконання студентами ІІІ курсу курсових робіт з методики викладання історії та нової і новітньої історії країн Європи та Америки, Азії та Африки (доповідають наукові керівники).
  4. Про зміни в переліку освітніх компонентів ОПП Середня освіта (Історія) та Громадянська освіта першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та ОПП Середня освіта другого (магістерського) рівня вищої освіти (доповідає ст. викл. Юга О.А. та доц. Боровець І.І.).
  5. Обговорення відкритої гостьової лекції “Сучасні вимоги до оформлення шкільної документації вчителем історії” директора Осламівського ліцею Віньковецької селищної ради Піменова Віталія Вікторовича.
  6. Стан навчально-методичного забезпечення навчальної дисципліни “Історіографія всесвітньої історії” (доповідає проф. Копилов С.А.).
  7. Відображення навчальної, виховної й громадянської діяльності колективу кафедри всесвітньої історії на сайті кафедри (доповідає доц. Дубінський В.А.).
  8. Аналіз поточної успішності студентів І курсу (доповідає асистент Яблонська Д.Р.).